Vlad Cazino Mobile App

Vlad Casino:
999RON

Bonus Fara Depunere:
150%

Android

Android

Aplica╚Ťia Vlad Cazino permite juc─âtorilor s─â ├«╚Öi plaseze cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi u╚Öor pariurile pe dispozitivele Android.
App Store

Dispozitive IOS

Aplica╚Ťia Vlad Cazino le permite juc─âtorilor s─â plaseze cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi u╚Öor pariurile pe dispozitivele iOS.

Vlad Cazino o platformă intuitivă și ușor de accesat

Vlad Cazino mobile și tablete

Vlad Cazino aplica╚Ťie pentru mobil

Întrebări frecvente


Este posibil s─â folosesc un bonus ├«n aplica╚Ťie?


Este important de ╚Ötiut faptul c─â nu exist─â diferen╚Ťe de func╚Ťionalitate ├«ntre aplica╚Ťia dedicat─â ╚Öi varianta mobil─â a cazinoului online nici ├«n privin╚Ťa num─ârului de jocuri oferite, a calit─â╚Ťii transmisiunilor live, a bonusurilor, ofertelor sau metodelor de depunere ╚Öi retragere. Bonusurile ╚Öi promo╚Ťiile sunt disponibile at├ót ├«n aplica╚Ťie, c├ót ╚Öi ├«n versiunea pentru desktop sau mobil.


Cum m─â ├«nscriu ├«n aplica╚Ťie?


Dup─â accesarea sec╚Ťiunii Vlad Cazino download ╚Öi instalarea aplica╚Ťiei utilizatorii trebuie s─â urmeze aceea╚Öi pa╚Öi pentru ├«nscriere: furnizarea datelor personale, alegerea unui nume de utilizator ╚Öi a unei parole, acceptarea termenilor ╚Öi a condi╚Ťiilor, iar ├«n final parcurgerea ╚Öi ├«ncheierea procesului de confirmare a identit─â╚Ťii.


Exist─â vreun bonus pentru ├«nregistrare ├«n aplica╚Ťie?


Bonusul de bun venit care const─â ├«n dublarea sumei depuse ini╚Ťial + 101 rotiri gratuite ╚Öi token-uri pentru jocurile de Poker se acord─â tuturor clien╚Ťilor noi, indiferent dac─â ace╚Ötia joac─â de pe calculator, de pe un dispozitiv mobil sau direct din aplica╚Ťia nativ─â.